Català
Castellano
 

Quienes somos y a que nos dedicamos?

Insertec S.L. lleva desde el año 1972 a la cabeza de las instalaciones de confort climático en el campo de Tarragona realizando obras tan singulares como la climatización de el edificio del la sede de la Diputación de Tarragona, o la instalación de climatización del Teatro Fortuny de Reus, las instalaciones de climatización y termales del Hotel Termes en Montbrió o la instalación de enfriamiento del equipamiento hidráulico de las atracciones de Port Aventura, etc..... También ofrecemos nuestro abanico de servicios a la industria química de Tarragona como en Repsol Petróleo y Química y Bayer Polímeros, donde renovamos y mantenemos sus equipos de climatización y enfriamiento.

Actualmente Insertec SL dispone de un departamento propio de ingeniaría totalmente capacitado para crear proyectos y presupuestos autónomamente, también gozamos de un alto conocimiento de todas las posibles topologías de instalaciones actuales de confort climático. Últimamente hemos creado un departamento encargado de efectuar estudios de ecoeficiencia ambiental de las instalaciones de climatización y calefacción, demostrando de forma verídica que el ahorro de maquinaria como el de consumo y mantenimiento de la instalación no representa ningún agravio al medio ambiente sino justo lo contrario. Así mismo la empresa consta de un equipo de técnicos y operarios plenamente formados con años de experiencia en el sector de la climatización y el confort.

Estamos a su disposición llamando al 977 75 55 33, en la Calle Terrassa, 7 de Reus (43204) o a insertec@insertecsl.com

Un cordial saludo.

Fachadaclimatitzadors museu
 
 
 

Alcance de nuestras Instalaciones

INSERTEC tiene la capacitad técnica, tecnológica para afrontar el diseño y la instalación de:

Equipos de calefacción y climatización domestica.

1. Climatización mediante bomba de calor

 • Fan-coils
 • Suelo radiante
 • Radiadores de baja disipación
 • Deshumectación

2. Climatización mediante calderas de gas, gasoil, biomasa

 • Radiadores
 • Suelo radiante
 • Fan-coils

 

Instalaciones de calefacción y climatización industrial.

1. Calefacción y o climatización de espacios de concurrencia pública.

 • Bomba de calor
 • Suelo radiante
 • Climatizadores
 • Volumen de Refrigerante Variable
 • Deshumectación y control de los valores climáticos
 • Climatización de salas técnicas
 • Calderas de gas, gasoil, biomasa...
 • Suelo radiante
 • Climatizadores

2. Calefacción de espacios de uso industrial.

 • Climatización
 • Control de los valores ambientales de producción.
 • Monitorización de las constantes ambientales requeridas.

 

tool Box
 
 
 

Els nostres principis: L'ecosostenibilitat.

Al parlar del medi ambient i de la necessitat d'estalvi energètic, així com de la conveniència de la utilització d'energies alternatives pel bé del futur, tant el nostre com el dels que ens succeiran, en la majoria dels casos ho fem en base els inputs que ens han arribat desordenadament en aquests últims temps.

Els moviments ciutadans primer, i desprès les Administracions, han alertat de la necessitat d'un canvi de model en el consum de l'energia i de respecte al medi ambient. En una frase: Cal que, en el futur, el que fem sigui mediambientalment sostenible.

En aquest canvi de model hi cap tot: solar, en les seves diverses modalitats, biotèrmica, geotèrmica, eòlica, gas, carbó, biomassa, electricitat, fuel etc.

Hi cap tot perquè cada una d'aquestes modalitats defensen el seu espai, i cada una d'elles ha fet grans avenços en la utilització pràctica de la energia subministrada amb la finalitat de posicionar-se adequadament pels nous reptes. Defensen per tant, legítimament, la seva quota de mercat.

Quota de mercat que no tant sols defensen les grans companyies subministradores d'energia, sinó que hi ha involucrats els interessos, també legítims, de tantes i tantes altres empreses fabricants d'equips i mecanismes, d'enginyeria i disseny d'instal•lacions.


QUE ENTENEM PER MEDIAMBIENTALMENT SOSTENIBLE

A falta d'una definició generalista precisa i acurada, a la vegada difícil, hom hi entén coses i fenòmens diversos:

- No malmetre ni embrutar el medi, l'aire, l'aigua, etc
- Fer un ús adequat de les energies
- Respectar el paisatge
- i d'altres.

Una definició en la que s'està més d'acord és: que l'estalvi en la energia consumida, acabi igualant el consum energètic que ha estat necessari per a l'obtenció dels materials que integren llur equipament. Aquest balanç a zero és el concepte Mediambientalment Sostenible.

En el nostre cas en centrarem en les instal•lacions de confort: calefacció, climatització i producció d'aigua calenta sanitària.

Quan se'ns demana que siguem responsables i mediambientalment sostenibles en la tria i execució de les nostres instal•lacions de confort, sovint pensem, que se'ns demana que les nostres instal•lacions siguin més cares, i que la sostenibilitat del medi anirà en contra de la nostra economia.

I no ha d'ésser forçosament així. Una tria acurada del sistema de confort i una bona execució del mateix, per a que sigui mediambientalment sostenible, cal que sigui raonablement més econòmic contemplant cost, manteniment i consum en la durada de la instal•lació. Altrament no hi ha sostenibilitat.


La més inversió en les instal•lacions no suposa sempre un estalvi energètic. En alguns casos suposa un encariment en els manteniments i per tant es un aspecte negatiu a la sostenibilitat. Instal•lar més equips i materials dels necessaris és una despesa econòmica i energètica no sostenible. Per tant més cara.

A vegades en el disseny de les instal•lacions s'ha primat més la incorporació de nous materials i tecnologies que la necessitat d'eficiència.

Sovint, en arres d'una mal entesa modernitat, i per por que se'ns titlli d'antiquats incorporem en els dissenys les últimes novetats en mecanismes i aparells, sense sospesar si es sostenible i necessari.

Les informacions que ens arriben, cada dia, per part dels fabricants d'aparells i mecanismes, per tal que incorporem les seves novetats, sovint, aconsegueixen induir-nos a un major cost i a més consum.

Els avenços tecnològics son molts i diversos, cada dia ens sorprenen, i allò que avui no es possible, tal vegada demà ho serà. Cal estar oberts i atents, i analitzar-los amb cura, per afinar en la conveniència de la seva millor utilització.

Es tracta per tant, saber usar les novetats i avenços tecnològics en aquells casos que ens ajuden a assolir l'objectiu de la sostenibilitat. I per damunt de tot introduir conceptes d'eficiència energètica i econòmica.


COM ACTUAR

És desitjable que tot disseny d'instal•lació de confort anés acompanyat de l'estudi pertinent de consums energètics anuals així com dels costos de manteniments. Tanmateix caldria suposar-li el temps estimat de vida.

Tan sols així tindrem la possibilitat d'establir i per comparació la millor opció per a la sostenibilitat. Altrament anem a cegues i ens pot enlluernar tant el preu com la tecnologia, i per si sol, cap dels dos conceptes ens ajuden a prendre la millor decisió.

El resultat de combinar els factors: preu, durada, manteniment i consum, és el que ens permetrà prendre la decisió de quina és la instal•lació més adequada pel confort requerit.

Per tant caldria que al inici del projecte, tal i com es fa en la definició dels espais i volums, tancaments, cobertes i façanes, incloure també l'estudi de sostenibilitat mediambiental de les instal•lacions de confort i en base a aquest, fer el disseny de les futures instal•lacions

 

 
 

Oficina
Carrer Terrassa, 7
43204 Reus
T. 977 75 55 33
F. 977 77 08 97
insertec@insertecsl.com

Horario
De lunes a viernes de 8.30h a 13.00h y de 15.00h a 19.00h.

 
 
Nuestros principales clientes:
 

Insertec S.L. Carrer Terrassa, 7 43204 Reus T. 977 75 55 33 F. 977 77 08 97